måndag 21 april 2014

Fantastiskt vårväder!

Vilket fantastiskt vårväder vi har haft i påsk! Det var väl bara långfredagen som var lite trist men för övrigt så har det varit underbart. Idag är det drygt 17 grader i skuggan men vad det är i solen har jag ingen aning om men det är VARMT...

Har varit ute i våren och fotat hundarna...eller försökt att fota hundarna, en uppgift som inte är så lätt som det låter ;) Leo går väl an MEN LUCKY ojojoj! Han verkar alltid vara på väg och har väldigt svårt att vara stilla, men jag lyckades få lite fina bilder i alla fall.

Lucky 







 Det är så otroligt vackert ute i skog och mark just nu. Blåsippor och vitsippor bildar ett hav mellan träden och hur man än försöker så kan de foton man tar inte på långa vägar mäta sig med upplevelsen av att se det i verkligheten.
Leo




Har även haft födelsedagsfirande här hemma då yngsta dottern fyllde 14 år. En av dagarna kom min moster och morbror och hälsade på och de hade också sina whippets Enzo och Manne med sig. Leo och Lucky blev överlyckliga över att träffa sina kompisar igen och vi tog en promenad tillsammans och passade då på att fota dem tillsammans. Puh! Svårt att få fyra hundar att bli snygga på samma kort hehe.

Manne, Enzo, (moster Lena), Lucky och Leo.



Ut i våren och njut!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar