måndag 5 maj 2014

Kompetensutveckling!



Denna helg har Leo och jag spenderat på gästvänliga Vilsta Sporthotell i Eskilstuna.Vi har haft återträff med våra gamla kurskamrater med syftet att utveckla vårt arbete genom att bla utbyta erfarenheter och aktivitetstips. Det är oerhört givande att träffas och vi är nu alla fulla av ny energi och arbetslust.

Dag 1 Lördag 3/5-14


Dag 2 Söndag 4/5-14



Att arbeta med vårdhund är för de allra flesta av oss ett ganska energikrävande arbete. Vi är ofta ensamma om denna spetskompetens i våra verksamheter och alla har förmodligen stött på både det ena och det andra problemet under sina försök att bygga upp en fungerande vårdhundsverksamhet. Allt från skepsis pga okunskap hos chefer och personal  till politiker som inte förstår vinsterna med vårdhund.
Som vårdhundsförare får vi väldigt ofta försvara, förklara och bevisa det värdefulla med vårt arbete. Vi upplever ju fantastiska saker hos de personer vi besöker så det är ju inte så svårt att motivera varför hundar i vården är så bra, men det kostar energi.

Nu har vi i alla fall fyllt på vårt energiförråd för ett år framåt. Så härligt gäng och jag längtar redan till nästa år då vi ses igen <3

Fler bilder från helgen!

Mys på hotellrummet


Söndagmorgon och Leo ser ju ut att ha det bra hihi...

Alltid lika mysigt med hotellfrukost.

Gemensam hundpromenad.

Duktiga Frasse har alltid ett trick på gång när matte Lotta kallar.

Frasse och Lotta tar sig en powernap.


Stort tack till Lotta, Elisabeth, Marika, Ing-Marie, Annelie, Marie, Zonita, Linnea och Carin för denna helg!

Leo skickar ett särskilt tack till alla skötsamma, fina, goa vårdhundar (både diplomerade och blivande). Frasse, Molly och Sune, Luna, Gaston, Frej, Ronja, Viggo och Zeke, ni skötte er alla exemplariskt! 
...Jodå Elisabeth, även Sune ;) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar