onsdag 30 november 2011

Läkarstämma!

Ja så var då dagen för läkarstämman här.Leo och jag mötte projektledare Bettan på stationen vid 8.30 för vidare avfärd med pendeltåget till Älvsjö. När vi kom fram mötte vi upp MASen och Jossan (kommunens dietist) och en liten stund senare kom också Ulrica från Rehab Nordväst,som jag haft sammarbete med under några veckor.Så var då "Leo med följe" samlade och vi började leta oss fram till Vårdhundskolans monter i A-hallen.

Entrékortet (dagen till ära så tillhörde vi tydligen Rehab Nordväst allihopa hihi).

Redan på väg till montern så var det många som frågade om oss (dvs om Leo!!!) och undrade var vi skulle stå så de kunde komma och hälsa på och hämta information.Så himla kul att intresset var så stort!
Och vilken dag det blev!Det var en strid ström av människor som besökte montern.Vi har pratat med massor med vårdfolk som var jätteintresserade och stöttande.
Vi träffade också Ingeborg igen för första gången sedan utbildningsavslutningen.Det var roligt men tyvärr hann vi inte prata så mycket eftersom det var så mycket folk hela tiden.Men det är ju toppen att alla var så intresserade av vårdhundarna. Ingeborg hade med sig en busig liten Bichon-valp på 3 månader, som hette Edit.Huur söt som helst.

Ingeborg talar med en monterbesökare.

Med oss i montern fanns också vårdhunden Othello,4år och hans förare Öystein.De jobbar på äldreboendet Linnégården i Stockholm.Åh jösses vad duktiga de var!!!Othello och Leo bekantade sig faktiskt redan ute i entrén då Jossan också tog en bild av de två tillsammans.

Othello och Öystein 


En lite rolig sak som hände idag också,var att en kvinna som kom från veckotidningen "Hemmets Journal" kom förbi vår monter och pratade med oss.När hon fick höra om vårt arbete så blev hon så intresserad, att hon sa att hon skulle vilja göra ett reportage om oss.Just det här med att vi jobbar i hemtjänsten var det som hon nappade på.Hundar på boenden har de redan haft med i tidningen så det var hon inte så intresserad av.Så efter årsskiftet så kanske det är dags för detta,men vi får väl se hur det blir,det är ju ett tag kvar så man vet ju aldrig.Men visst var det en kul grej?!

Här kommer lite fler bilder från dagen.







Sen var jag ju bara tvungen att ta kort på "roll-up'en" så ni kan få se hur den blev nu när den är klar.


...och då ville Bettan ta kort på oss alla framför den också. Så här kommer de bilderna.

Från vänster: Ulrica från Rehab Nordväst, MASen Annette och så Leo och jag.





Sammanfattningsvis kan jag säga att det blev en intressant och rolig dag.Trevligt sällskap hade vi också :-) Nu är man en erfarenhet rikare igen...








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar